Vandskuring

Her bestiller du vandskuring i Århus

Med placering i Århus er vi altid inden for kort rækkevidde, hvis du skal bruge os til vandskuring eller andre opgaver. Vi har base i det sydlige Århus i Højbjerg og dækker hele Århus og omegnen omkring. Ved at vælge en lokal murermester til arbejdet kan vi holde en tæt dialog om projektet, og vores medarbejdere kan hurtigt få fat på andre materialer og udstyr, hvis der skulle komme ændringer i planen. Det giver fleksibilitet og tryghed for dig som kunde.

Giv nyt liv til murværket med vandskuring

Der er mange muligheder med vandskuring, og vi har erfaring med mange forskellige løsninger. Generelt er vandskuring en god behandling til din facade, hvis den trænger til nyt liv og en opfriskning. Vi kan blandt andet tilbyde:

• Indendørs vandskuring
• Udendørs vandskuring
• Vandskuring i forskellige farver

… Og meget mere. Hør os gerne ad for de forskellige muligheder, og hvad vi vil anbefale til lige præcis dit projekt.

Vores andre kompetencer hos Peter Nielsen

Vandskuring er kun én af vores mange kompetencer her hos Murermester Peter Nielsen. Vi har en lang række andre kompetencer, som du skal være velkommen til at læse mere om. Klik på de forskellige kategorier i menuen til højre og find lige præcis den ydelse eller service, som du står og har brug for. Kan du ikke finde det, du søger, så må du meget gerne kontakte os og fortælle os om opgaven.

Pris for vandskuring af hus

Der er mange faktorer, som har indflydelse på prisen for vandskuring. Det kan eksempelvis være projektets omfang (er der tale om en enkelt vandskuret væg eller en større bygning?) og den aktuelle tilstand af facaden. Derfor vil vi gerne tilbyde at give et uforpligtende tilbud på opgaven, så du kan få en fornemmelse af prisen.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med vandskuring. Det er nemt og hurtigt at få fat på os – enten på telefon på nummeret 86 29 02 55 eller med en mail til [email protected]. Du kan også bruge vores online kontaktformular her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os