Kloakarbejde / Kloakmester

Højvandslukke Aarhus – Holder vandet ude ved oversvømmelse

Murermester Peter Nielsen installerer moderne højtvandslukker i Aarhus, som sikrer din bolig imod alvorlige vandskader i tilfælde af regnvands-oversvømmelser. Peter Nielsen er selv uddannet kloakmester og har indgået et samarbejde med KESSEL Service om at udføre professionel installation af højtvandslukker i Aarhus. Med vores kombinerede erfaring udgør vi byens stærkeste team til beskyttelse imod oversvømmelse og vandskade.

Beskyttelse mod kloakvand

Et højvandslukke i Aarhus er en forholdsvis nem og billig måde at beskytte din bolig imod vandskade fra kloakvand, når det regner så kraftigt, at kloakken ikke længere kan følge med. Det er en lille anordning, som forhindrer ildelugtende kloakvand i at stige op i din kælder eller bolig, når kloaksystemet er overbelastet.

Skybrud og oversvømmelse

De globale klimaforandringer har de seneste år ført til nogle gevaldige skybrud, som på rekordtid har fået kloakkerne til at flyde over og true danske hjem med oversvømmelse. Ifølge meteorologerne kommer vi til at se endnu mere af den slags nedbør fremover, så det er en rigtig god ide at beskytte sit hjem med højtvandslukker i Aarhus.

Efter de seneste års mange kraftige skybrud vælger mange boligejere at få monteret et højvandslukke i Aarhus for at sikre sig imod alvorlige vandskader i forbindelse med en oversvømmelse.

Særlige krav til hver enkelt hus

Den rette beskyttelse imod oversvømmelse varierer fra bolig til bolig, og der er stor forskel på, hvordan du bedst monterer dit højvandslukke i Aarhus. Faktorer som husets konstruktion og beliggenhed samt de omkringliggende forhold har afgørende indflydelse på, hvordan du bedst undgår en vandskade på grund af en oversvømmelse. Derfor lægger vi særlig vægt på en grundig og individuel rådgivning, så vores kunder altid opnår den bedste beskyttelse.

Rådgivning om højtvandslukker i Aarhus

Der findes ingen generel formel for, hvordan man bedst sikrer sin bolig imod, at der trænger vand ind i forbindelse med en oversvømmelse. Det afhænger altid af den pågældende boligs konstruktion og beliggenhed. Derfor tilbyder vi altid en grundig undersøgelse og rådgivning, inden vi installerer højtvandslukker i Aarhus.

Du er altid velkommen til at ringe til Murermester Peter Nielsen og få rådgivning om, hvordan du beskytter din bolig imod oversvømmelse. Og vi sender gerne en serviceteknikker, som kan lave en professionel vurdering af behovet for at installerer højtvandslukker i Aarhus.

Kontakt Murermester Peter Nielsen for installation af højvandslukke i Aarhus og professionel rådgivning om højvandssikring.