Kalkning

Professional kalkning af hus

En kalkning af dit hus kan lige præcis være det, der får huset til at skinne og fremtræde nyt og flot igen. Med en kalkning kan facaden renoveres, så der for eksempel tages hånd om små revner eller gammel kalk, der er blevet løst og begyndt at smuldre. Hos Murermester Peter Nielsen varetager vi opgaver hele vejen omkring kalkning:

• Rengøring og klargøring af muren: Her sørger vi for at fjerne løse kalkrester og lignende
• Grundig kalkning af hus med de bedste materialer og teknikker
• Afsluttende finish og oprydning

Vi er altid klar til at hjælpe dig med kalkning – om det så er et stort projekt eller en mindre opgave. Kontakt os gerne og fortæl om dine ønsker og planer, så hjælper vi dig godt videre i processen.

Altid lige ved hånden i Århus

Vi dækker hele Århus og omegn, så du kan være sikker på altid at have din lokale murermester lige ved hånden. Det betyder også, at vi hurtigt kan stille an til en opgave, og at du slipper for lang ventetid. Vi ved nemlig, at når først man har bestemt sig for et projekt – så gælder det bare om at komme i gang! Så når du vælger Murermester Peter Nielsen i Århus, så er vi klar, når du er.

Kalkning og andre kompetencer

Kalkning er kun én af de mange kompetencer, vi kan tilbyde her hos Murermester Peter Nielsen. Vi har en lang række andre kompetencer, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at hive fat i os, hvis du har brug for specifik hjælp eller mangler lidt rådgivning til, hvordan du bedst kommer videre. Med mange års erfaring inden for murermesterfaget har vi en stor baggrundsviden, som gør os i stand til at klare mange forskelligartede opgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for mere information eller høre mere om vores priser, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan nåes på telefon 86 29 02 55, eller du kan sende en mail til os på [email protected]. Med vores online kontaktformular kan du også hurtigt komme i kontakt med os. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os