Nedbrydning

Hjælp til nedbrydning i Århus

Vi hos Murermester Peter Nielsen har mange års erfaring med opgaver inden for nedbrydning – og vi vil også gerne hjælpe dig med dit projekt! Vi har hovedsæde i Århus og vi kører ud til mange slags opgaver, store som små. Vi sigter efter at levere den bedste service, og derfor afslutter vi også først et projekt, når alt er på plads. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med nedbrydning eller kontakt os.

Nedbrydning – hvad kan vi hjælpe med?

Vi varetager mange former for nedbrydningsopgaver, og vi tager opgaver ind både for private og erhverv. Som nedbrydningsfirma kan vi eksempelvis hjælpe med nedbrydning af mindre projekter som skorstene eller udhuse til større konstruktioner som boligblokke eller anlæg. Vi kan også hjælpe med nedrivning af vægge eller andre indvendige opgaver. Vi har erfaring med mange forskellige typer nedbrydning – og vi tager gerne en ny udfordring. Så hold dig ikke tilbage, men fortæl os om dit projekt, så kan vi lægge en plan for, hvordan vi bedst muligt griber det an.

Hos Murermester Peter Nielsen råder vi over gode og effektive maskiner, som kan håndtere tungt byggemateriale. Det betyder, at vi har udstyret klar, alt efter hvad opgaven kræver. Udover nedbrydning, kan vi også tilbyde oprydning efter andre projekter eller skader efter uheld, brand eller stormvejr. Har du brug for at komme af med forskellige materialer, så kan vi også sørge for korrekt afskaffelse. Vi kan altså tage ansvar for alle aspekter omkring nedbrydning, og vi kører først, når vi er nået i mål.

Når du vælger Murermester Peter Nielsen

Når det kommer til nedbrydning, er der mange faktorer at have for øje. Der kan være fare ved nedrivning, og derfor er det vigtigt, at du får professionel hjælp til projektet og ikke kun vil klare det selv. Hvis du har os med på opgaven, kan du trygt regne med, at vi overholder de gældende sikkerhedsregler og miljøregler. Vi tager hensyn til naboer eller andre i området, så vores arbejde er til mindst mulig gene. Nedbrydning kan være et stort projekt, så vi lægger en plan fra start til slut.

Nedbrydningstilladelse og tilskud

Før vi går i gang med en nedbrydning, indhenter vi de forskellige tilladelser og sikrer at dokumentationen er i orden. Det er ikke altid nødvendigt med en nedbrydningstilladelse – det afhænger af bygningen eller konstruktionens type. Vi hjælper gerne med at tjekke, om der er brug for en tilladelse eller ej. Der kan også være mulighed for at få et tilskud til nedrivning af hus. Tilskuddet gives af kommunen, og der gælder visse regler for at være berettiget.

Professionelt nedbrydningsfirma i Århus

Vi har kontor i den sydlige del af Århus, og det betyder, at vi hurtigt kan give tilbud på en nedbrydning eller lignende opgave. Hvis du har brug for vores hjælp, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så du kan få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre om dit projekt og hjælpe dig godt videre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os