Opmuring

Lokalt murerarbejde i Århus

Vi er din lokale murermester med stærke kompetencer inden for murerarbejde i Århus. Når du vælger os til at klare dit murerarbejde, kan du være sikker på at få faglighed, ordentlighed og kvalitet. Vi hos Murermester Peter Nielsen går op i det gode håndværk, og vi leverer kun et stykke arbejde, som vi kan være stolte af. Med base i Højbjerg dækker vi hele Århus og områderne omkring. Vi kan hurtigt være klar til en opmuring eller anden opgave, når du vælger lokalt.

Lad os klare dit murerarbejde

Især når det kommer til murerarbejde, er det vigtigt at have en fagmand på opgaven – eller i det mindste med på råd. Vi kan for eksempel hjælpe med:

• Et nyt og lækkert badeværelse
• En muret tilbygning til huset
• Opmuring af væg

… Og meget andet. Bare spørg os! Vi hjælper med det hele – lige fra de helt store byggeprojekter til mindre renoveringer. Så kontakt os med det samme og fortæl os om dine planer, så vi kan lægge en god plan for arbejdet.

Erfaring med opmuring og meget andet

Opmuring er kun én af mange kompetencer og ydelser hos Murermester Peter Nielsen. Vi har erfaring med en lang række andre kompetencer, som du kan læse mere om, når du klikker på de forskellige kategorier til højre. Kan du ikke finde en specifik service, som du har brug for, så kan du altid kontakte os og høre os ad. Vi har mange års erfaring med forskellige opgaver inden for murerfaget, og vi er klar på nye og spændende projekter.

Vi giver et uforpligtende tilbud

Husk at vi altid gerne vil give et uforpligtende tilbud på murerarbejdet. På den måde får du en pris, som du kan regne med og samtidig få overblik over økonomien i projektet. Vi vil gerne høre fra dig – så tøv ikke med at ringe til os på telefon 86 29 02 55 eller sende os en mail på [email protected]. Vi ser frem til at klare dit murerarbejde!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os