Filtsning

Filtsning – af Murermester Peter Nielsen

Hos Murermester Peter Nielsen har vi erfaring og kompetencer med opgaver inden for filtsning. Vi har kontor i Århus og har løst mange opgaver i Århus og omegn. Vi går op i et godt stykke arbejde, der kan holde sig pænt i lang tid – derfor kan vi sikre et tilfredsstillende resultat i god kvalitet. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med filtsning eller kontakt os her.

Hvad kan vi tilbyde inden for filtsning?

Når du vil have pudset en muret facade, så er det bedst at få en fagmand med på opgaven – og det vil vi gerne hjælpe med! Når det kommer til filtsning af et hus, så kræver det en god teknik for at få det bedste resultat. Når vi for eksempel arbejder med filtsning af murværk, så sørger vi for, at mørtellaget kommer på så tyndt som muligt for at få det helt rigtige udseende. Bagefter er vi grundige, når vi fjerner det overskydende mørtel, så murstene stadig kan ses. Vores medarbejdere har god erfaring med netop filtsning, og vi kan bearbejde overfladen, så resultatet rammer det karakteristiske udtryk.

Indendørs og udendørs

Vi kan udføre opgaver med filtsning både indendørs og udendørs. Vi varetager både store projekter, hvis der er tale om et helt hus eller et større murværk, men også mindre projekter. Det kan for eksempel være filtsning af enkelte vægge. Hos Murermester Peter Nielsen tager vi gerne ud og ser på opgaven, så du kan få et uforpligtende tilbud på filtsning.

Vælg os til din filtsning-opgave

Filtsning er et godt valg, hvis du gerne vil friske huset op, så det fremstår nyt og flot. Vi tilbyder også rådgivning, hvis du overvejer filtsning til dit hus, murværk eller væg. Vi kigger gerne på, om filtsning er den bedste løsning til den type mursten, I har i huset. Nogle sten er glatte, hvis de er maskinstrøgne, og det kan blive et problem at få pudsen til at sidde godt fast. Er du i tvivl, om du skal vælge filtsning eller vandskuring, så giver vi gerne vores professionelle mening med.

Når du vælger Murermester Peter Nielsen til at hjælpe med dit projekt, så kan du regne med høj faglighed i vores arbejde og pålidelige aftaler. Vi kommer som aftalt, og vi afslutter først projektet, når resultatet er som forventet.

Fordele ved at vælge filtsning

Der er flere fordele ved at vælge filtsning til dit hus eller murværk. Først og fremmest er det et godt valg, hvis du har planer om efterfølgende behandlinger. Det kan for eksempel være, hvis muren eller væggen skal have et lag kalk eller maling. Filtsning fungerer som et godt underlag, hvis overfladen efterfølgende skal behandles. Derudover kan filtsning afhjælpe, hvis du har problemer med murbier. De kan ødelægge dit murværk med små huller, som med tiden kan føre til frostskader.

Hurtig service i Århus

Med hovedsæde i Århus kommer vi hurtigt ud til en opgave eller besigtiger et arbejde. Ved at vælge en lokal murermester, kan vi også nemmere komme ud til en opgave, hvis du har brug for hjælp med det samme. Vi kører gerne ud til opgaver i Århus eller omegn. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til filtsning, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os