Kloakarbejde / Kloakmester

Højvandssikring Aarhus – Hold vandet ude – Ring for service

Det kan nemt blive en bekostelig affære, hvis boligen ikke har højvandssikring i Aarhus. Med de seneste års klimaforandringer har vi oplevet flere kraftige skybrud, der får kloakkerne til at flyde over og skaber oversvømmelser på steder, hvor man ikke troede det var muligt. Pludselig stiger vandet på en helt almindelig villavej, og hvis man ikke har højvandssikring i Aarhus, risikerer man, at en sådan oversvømmelse kan føre til en altødelæggende vandskade.

 

Højvandssikring i Aarhus
I mange år har vi hos Murermester Peter Nielsen udført professionel højvandssikring i Aarhus. Nu har vi indgået et samarbejde med KESSEL Service, som er specialiseret i beskyttelse imod vandskade i tilfælde af oversvømmelse. Sammen er vi blevet byens stærkeste team, når det gælder højvandssikring i Aarhus.

 

Den bedste løsning til din bolig
Når vi udfører højvandssikring i Aarhus, foreslår vi altid en løsning, der er nøje tilpasset det enkelte hus. Husets konstruktion, beliggenhed og den omkringliggende natur spiller nemlig alt sammen ind på, hvordan din bolig bedst sikres imod eventuelle oversvømmelser.
Normalt vil en højvandssikring i Aarhus bestå af et højvandslukke, der forhindrer kloakvandet i at løbe tilbage og komme ind i din bolig eller kælder.
Men der er stor forskel på, hvordan et højvandslukke installeres, og der bør altid tages hensyn til, om huset har kælder, og om der eventuelt er toilet i kælderen.
Vi rådgiver gerne om højvandssikring i Aarhus, og du er naturligvis altid velkommen til at ringe til Murermester Peter Nielsen og lave en aftale med en serviceteknikker.