Pudsning

Har du brug for hjælp til pudsning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er din lokale murermester i Århus, og vi kan hjælpe med mange typer opgaver inden for pudsning. For os er det vigtigt at levere et resultat af høj kvalitet, og vi tager den tid, det kræver. Derfor kan du også regne med, at det står snorlige og er et godt håndværk, der kan holde i mange år.

Pudsning af væg og andre opgaver

Trænger din mur til et frisk pust og en kærlig hånd? Så kan pudsning netop være det, der skal til for at få den til at se ny og flot ud igen. Her fra Murermester Peter Nielsen kan vi tilbyde mange forskellige ydelser, når det kommer til pudsning:

• Pudsning af indendørs væg
• Pudsning af udendørs væg
• Pudsning af sokkel
• Grovpuds
• Finpuds

Der er nemlig to former for pudsning – grovpuds og finpuds. Grovpuds bruges til at udfylde underlagets fordybninger og gøre fladen helt plan. Finpuds bruges til det sidste lag og er den afsluttende behandling af væg eller loft.

Kontakt os gerne og fortæl, hvordan vi kan hjælpe med pudsning. Måske du har et helt andet projekt i tankerne eller har brug for rådgivning til, hvad der er næste skridt i processen.

Murermester med mange kompetencer

Pudsning er kun én af vores mange kompetencer her hos Murermester Peter Nielsen. Vi har erfaring med en lang række andre kompetencer, som du kan læse om, når du klikker dig videre i menuen til højre. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med dit projekt i Århus eller omegn – om det så er med pudsning, fugning eller noget helt tredje.

Få et uforpligtende tilbud

Når det kommer til pudsning, er det en god idé at få en professionel fagmand med på opgaven – på den måde kan du være sikker på, at resultatet bliver både flot og holdbart. Hør mere om vores priser eller få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på telefon 86 29 02 55 eller skrive en mail til os på [email protected]

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os